Home » Over ons

Over ons


Expert mr. Wilma Engels-van Oijen

Aangenaam!

Het liefst zou ik mij persoonlijk willen voorstellen. Ik ben namelijk van mening dat persoonlijk contact en een goede communicatie van essentieel belang is voor een kwalitatief hoogwaardige samenwerking. Dat is dan ook wat je van mij kunt verwachten. 

Als advocate (en later als) juriste en manager van een Tax & Legal afdeling van een internationale onderneming heb ik veel werkgevers (zowel multinationals als kleine ondernemingen) geadviseerd op het gebied van Nederlands arbeidsrecht en HR. Voor het adviseren van werkgevers is de ondernemerservaring die ik als manager heb opgedaan eveneens zeer waardevol, simpelweg omdat wij elkaar beter begrijpen.  

Door de jarenlange kennis en ervaring die ik heb opgedaan ben ik ontwikkeld tot een expert op het gebied van arbeidsrecht en HR. 

Tijdens het dagelijkse werk word je waarschijnlijk overspoeld door een grote hoeveelheid aan informatie. Als ondernemer, HR-medewerker of directeur zit je waarschijnlijk niet te wachten op allerlei overbodige informatie. Mijn insteek is dan ook praktisch en ik schrijf mijn adviezen in heldere taal waarbij ingewikkelde vakjargon zoveel als mogelijk wordt vermeden. Omdat ik weet dat er binnen een organisatie vaak snel gehandeld moet worden, zijn de doorlooptijden kort. Hierbij merk ik op dat dit uiteraard nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit van de dienstverlening.

Ik ben je graag van dienst!

Kennismaken? Neem contact op.


Ervaring

SD Worx Nederland

Manager Tax & Legal afdeling / Juriste Arbeidsrecht

KZOI013 Advocaten

Advocaat Arbeidsrecht, Familierecht, Erfrecht, Verbintenissenrecht, HR specialist

Boskamp & Willems Advocaten

Advocaat Arbeidsrecht, Familierecht en Erfrecht


Opleiding

The Global Growth Institute Londen

Word Class Manager

Nederlandse Orde van Advocaten

Advocaat, Beroepsopleiding en VSO

Radboud University Nijmegen

Master, Notarieel Recht

Tilburg University

Master, Nederlands Recht


LinkedIn