Over ons


Expert mr. Wilma Engels-van Oijen

Aangenaam!

Het liefst zou ik mij persoonlijk willen voorstellen aangezien ik van mening ben dat persoonlijk contact en een goede communicatie van essentieel belang zijn voor een kwalitatief hoogwaardige samenwerking. Dat is dan ook wat je van mij kunt verwachten. 

Na afronding van mijn rechtenstudie (in 2006) in Tilburg heb ik als advocate en (later) als juriste en manager van een juridische afdeling van een internationale onderneming zowel multinationals, MKB als kleinbedrijf geadviseerd op het gebied van arbeidsrecht en HR.  Door de kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, heb ik mijzelf ontwikkeld tot een expert op het gebied van arbeidsrecht en HR.

Regelmatig krijg ik van ondernemers, directie en HR-medewerkers te horen dat zij tijdens het dagelijkse werk worden overspoeld met een grote hoeveelheid aan informatie. Daar zit niemand op te wachten. Mijn insteek is dan ook praktisch en ik schrijf mijn adviezen in heldere taal waarbij ingewikkelde vakjargon zoveel als mogelijk wordt vermeden. Omdat ik weet dat er binnen een organisatie vaak snel gehandeld moet worden, zijn de doorlooptijden kort. Hierbij merk ik op dat dit uiteraard nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast werk ik  (waar mogelijk) op een pro-actieve werkwijze en denk ik graag mee hoe arbeidsrechtelijke geschillen zo veel als mogelijk kunnen worden beperkt.

Als mediator zet ik mij in om conflicten op een andere wijze op te lossen. Een conflict roept vaak veel emoties op. Ik vind het boeiend om vanuit die emotie op zoek te gaan naar de achterliggende belangen, (impliciete) verwachtingen en ook de wensen van de betrokken personen om tot een oplossing te komen, die voor partijen écht werkt


Ik ben je graag van dienst!

Wil je kennismaken? Neem contact op.


Ervaring

Dutch Legal Experts

Juriste Arbeidsrecht - HR Expert - Trainer - Mediator

 

SD Worx Nederland

Manager Tax & Legal afdeling & Juriste Arbeidsrecht

KZOI013 Advocaten

Advocaat Arbeidsrecht, Familierecht, Erfrecht, Verbintenissenrecht, HR specialist

Boskamp & Willems Advocaten

Advocaat Arbeidsrecht, Familierecht en Erfrecht


Opleiding

ICM

Mediation opleiding

 

The Global Growth Institute London

Word Class Manager

Nederlandse Orde van Advocaten

Advocaat, Beroepsopleiding en VSO

Radboud University Nijmegen

Master, Notarieel Recht

Tilburg University

Master, Nederlands Recht


LinkedIn